tisdag 22 januari 2013

.Smoothies.

Wiihoo - vi ska buzza Nestlés fruktsmoothies. Något jag tror kommer gå hem hos killarna.

Så - ni inväntar vi bara leverans :)



8 kommentarer:

  1. Vi var med i förra kampanjen o buzzade dem i höstas :-)
    Gott!
    Kram Nenne

    SvaraRadera
  2. :( Stöd nestle-bojkotten! https://www.vardforbundet.se/Documents/Rapporter/Nationella/NESTLE%20bojkotten_0602.pdf

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det lät ju inget vidare. Mina barn äter både deras gröt samt viss mat. Kan man garantera att t.ex. Semper och Hipp sköter sig bättre blir min följdfråga?

      Radera
    2. Enligt min åsikt så bojkottar jag alla företag som tillverkar nummer 2 ersättning. Det är ingen skillnad på nummer 1 och nummer 2, men det är förbjudet att göra reklam för nummer 1 så därför tillverkas nummer 2 enbart i det syfte att kunna göra reklam. Det bästa är nog att göra egen. Semper vet jag inte så mycket om, men både nestle och hipp gör reklam för sina produkter och säger att de innehåller ämnen som barn måste äta, fast att det inte är sant.

      Radera
  3. Vi bussade förra omgången och min lilla Signe älskar dem! Synd att de är så dyra :( men perfekta att ha i skötvöskan.
    Signe äter både nestles gröt och välling då hon tycker mycket bättre om dem än sempers och viktigt för mig är att hon äter bra, tänker som du att vad vet man om semper är bättre?! Från 8 månader äter hon bara nestles o hippa burkmat då semper har för stora och hårda bitar som hon kväljs av.
    Värre tycker jag det känns med tungmetallerna som finns i gröt och välling som de pratar om på nyheterna nu men vad gör man?! Bebisarna måste ju äta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi kör också deras gröt samt delvis deras mat. Försöker göra så mycket eget dom möjligt, men man ska ju ha både tid samt barn som äter den hemgjorda gröten/maten :)

      Förmodligen är Semper likadana - skulle bli förvånad annars..

      Radera
  4. Hur gör man för att "buzza" ? :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. http://www.buzzador.com/se

      Under länken kan man bli medlem och så får man fylla i lite uppgifter etc och den får man utskick om kampanjer som passar dig och så får man anmäla sig om man finner det intressant. Och när anmälningstiden går ut får msn besked om man är "uttagen".

      Skojigt!

      Radera