lördag 25 maj 2013

.ETT ÅR.

Idag är det ett år sen mina fina killar föddes. Vi har varit föräldrar i ett år och det är obeskrivligt. Jag älskar så mycket, är så lycklig, trött, irriterad och galet tacksam. 1-årskalas nummer ett avklarat, samt 33-års för pappan. Imorgon väntar kalas för kompisarna.

---

Bloggen är mer död än levande och kommer så förbli en stund.

Vad framtiden har att bjuda på får vi se. Kanske jag tar upp bloggandet om/när syskonförsök kommer upp på tapeten.















7 kommentarer:

  1. Grattis till 1-åriga kidsen! ETT ÅR liksom!!!! Helt otroligt!
    Grattis till din A också!

    Brukar kika in på din gamla blogg då och då för att se vad som hände i magen och utanför under dina gravidveckor. Läste om A:s födelsedag förra året och din plan att besöka vännen som hade en liten bebis :D Underbart att läsa nu när du skriver, veta att allt gick bra. Och du uppmanade oss som ännu inte lyckats att inte ge upp. Jag gjorde inte det och är snart där jag också, vid förlossning. Det är fantastiska resor vi gjort, du jag och en hel drös andra.

    Så roligt varje gång du skriver men anar att det är mycket med två små sötisar. När du skriver läser jag. Och tar du pause så förstår jag. Vi vet ju var vi finns annars.

    Stor kram från Jeane!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina du! Det känns helt galet att dom är ett år. Och att dom finns och förgyller mitt liv så mycket att jag ibland inte riktigt vet vad jag ska ta vägen!

      Och snart snart har ni också en liten kille hos er. Är så fantastiskt glad över att ni inte gav upp, och att det trots allt finns lite rättvisa. Ni kommer bli den här pojkens viktigaste människor i hela världen. Underbart!!!

      Ta hand om dig och njut av de sista veckorna tills du nästan spricker. Följer dig varje dag, även om kommenterandet är lite dåligt emellanåt!

      Kramar

      Radera
  2. Ett grattis även här till stora fina killarna! Tänk att det gått ett helt år.


    www.mammatea.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, fort fort fort har det gått! Snart är ju er plutt också ett! :)

      Radera
  3. Grattis i efterskott <3! Känner också att det är lite svårt att blogga. Att hitta tiden. Vad spännande att ni kanske funderar på syskon i framtiden.
    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Grattis till ett år!

    SvaraRadera
  5. Så sanslöst kul att det gick vägen till slut. Det är verkligen en gåva att få vara med och uppleva våra barn!

    SvaraRadera