söndag 16 december 2012

.Pengar pengar pengar.

Idag ska vi iväg till Trollhättan och köpa nya bilbarnstolar. Kampanjpris 1999kr, istället för 3300 kr/st. Känns väldans fint att spara 2600kr, även om jag inte kan låta bli att förundras över hur dyrt det är.

Maxi Cosi Mobi har vårt val fallit på.

Så utöver nya bilbarnstolar och en del julklappar så slår vi på stort och slänger iväg ytterligare riksdaler på ny ruta.

Igår när vi kom hem på kvällen efter att ha varit borta hela dagen så möts vi av att taket över ytterdörren har dukat under för tyngden av blöt snö.

Fästet har alltså slitits loss från tegelväggen och slagit rakt in i rutan bredvid dörren. Så, glas i hela hallen samt ett berg med snö på hela trappen. Fick klättra in med sovande barn och försöka undvika allt glas. Migrän hela förmiddagen/halva eftermiddagen gjorde inte att gårdagen gick till historien som den bästa dagen..

Imorgon ska vi ringa försäkringsbolaget och se om något går på försäkringen.. Håll tummarna för det!

Så, idag hoppas vi på en bättre dag!

Ha en mysig tredje advent! ❤❤❤



7 kommentarer:

  1. Men maximal otur! Och före jul och allt. Fy vad tråkigt! Och DYRT!
    Självklart håller jag tummar för att det går på försäkringen. Man håller tummar för olika saker genom olika stadier i livet.
    Tröstkram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, surt som fasen - men går på försäkringen så vi behöver "bara" betala 1500kr..

      Kram

      Radera
  2. Annars kan jag rekommendera Britax Multi-tech. Funkar till 7-8 år, först bakåtvänt till 4 år och sedan framåtvänt. Vi betalade 2500 kr på rea på Jollyroom.

    SvaraRadera
  3. Vilket bra pris ni hittat! Det kostar ju en del med alla saker barnen behöver.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi är nöjda :) För det är verkligen dyrt..

      Radera
  4. Usch vad tråkigt med massa utgifter. Känns som vi har liknande scenarion här hemma fast ert tak tar priset. Men syskonvagn, köksupprustning och saker som går sönder här hemma gräver ett ganska ovälkommet hål i vår ekonomi.

    Hoppas att ni får ut taket på försäkringen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så jäkla tråkigt är det. Sån tur ät behöver vi bara betala 1500kr, alltså självrisken. Så det löser sig, men tråkigt ändå..

      Hoppas ni har nog med otur nu - roligare att lägga pengar på något till bebisen ju!
      Kramar

      Radera